МОДЕЛЮВАННЯ ЗАДАЧ ТЕПЛОВОГО НЕРУЙНІВНОГО КОНТРОЛЮ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМПЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Протасов, А. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2014)
Пропонується використання пакету прикладних програм COMSOL Multiphysics для дослідження процесів теплового неруйнівного контролю. Показані можливості цього пакету при вирішенні задачі теплового неруйнівного контролю на прикладі двомірної моделі об’єкта контролю. Отримані результати дослідження підтверджують можливість використання пакету прикладних програм COMSOL Multiphysics для моделювання різних задач теплового неруйнівного контролю різних об’єктів контролю.