ЗВЕДЕННЯ ВИТРАТНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ РЕОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ РІДИН ДО ЗАДАНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ - Пістун, Є. В.; Крих, Г. Б. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Показано, що витратні характеристики вимірювальних перетворювачів реологічних параметрів рідин залежать від температури і існує необхідність представляти ці параметри зведеними до заданої температури. Запропонований метод зведення реологічних параметрів рідин до заданої температури, які виміряні за допомогою мостового гідродинамічного перетворювача