ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ПРИ ТОЛЩИНОМЕТРИИ ЭЛЕКТРОМАГНИТНОАКУСТИЧЕСКИМ СПОСОБОМ - Сучков, Г. М.; Десятниченко, А. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Досліджено електро-акустичний тракт електромагнітно-акустичного товщіноміра. Встановлено доцільність контролю товщини пакетними імпульсами із максимальною енергією