РАБОТА ФЕРРОЗОНДОВ В РЕЖИМЕ ИЗМЕРЕНИЯ ПЕРЕМЕННОГО МАГНИТНОГО ПОЛЯ - Швець, С. Н.; Яковенко, В. В.; Мирошников, В. В.; Победа, Т. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Обґрунтована необхідність і можливість використання ферозондів для контролю під поверхневих дефектів у змінному магнітному полі. Показано, що для реєстрації підповерхневих дефектів на глибині 5 – 7 мм необхідно мати магніточутливий елемент з чутливістю 0,2 – 0,5 А/м