ТЕХНОЛОГИЯ ОЦЕНКИ ТЕХНИЧЕСКОГО СОСТОЯНИЯ ОБСАДНЫХ КОЛОНН И НКТ НА ОСНОВЕ МАГНИТОИМПУЛЬСНОЙ ДЕФЕКТОСКОПИИ - Даниленко, В. В.; Даниленко, В. Н.; Потапов, А. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Описані апаратура для проведення магнітоімпульсної дефектоскопії – товщинометрії МИД-К, технологія оцінки технічного стану обсадних колон і насосно-компресорних труб у свердловині за допомогою цієї апаратури. Приведений приклад і результати оцінки технічного стану експлуатаційної колони свердловини, в якій виявлені відповідні дефекти.