УДОСКОНАЛЕНИЙ ЕЛЕКТРОСТАТИЧНИЙ МЕТОД НЕРУЙНІВНОГО КОНТРОЛЮ - Баженов, В. Г.; Івіцька, Д. К.; Грузін, С. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2013)
Запропоновано новий електростатичний метод неруйнівного контролю з підвищеною завадостійкістю для широкого спектру матеріалів та конструкцій, виробів із діелектриків та провідних матеріалів без використання контактної рідини. Запропоновано структурну схему приладу для реалізації даного методу з метою проведення неруйнівного контролю.