МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ КОМПЕНСОВАНОГО ВИХРОСТРУМОВОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА ДЛЯ КОНТРОЛЮ ТОВЩИНИ ДІЕЛЕКТРИЧНИХ ПОКРИТТІВ НА МЕТАЛАХ - Хиєу, Ле Чи; Сучков, Г. М.; Глоба, С. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2013)
Розроблена математична модель вихрострумового перетворювача для контролю товщини діелектричних покриттів на металічних виробах. Визначені основні фактори, які суттєво впливають на результати контролю товщини покриття. Показано, що запропонований вихрострумовий перетворювач може мати достатню чутливість і широкий діапазон вимірювань.