УСОВЕРШЕНСТВОВАННЫЙ МЕТОД И УСТРОЙСТВО КОНТРОЛЯ ИЗОЛЯЦИИ КОНДЕНСАТОРНОГО ТИПА ВЫСОКОВОЛЬТНОГО ОБОРУДОВАНИЯ ПОД РАБОЧИМ НАПРЯЖЕНИЕМ - Загайнова, А. А. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2013)
Виконаний аналіз методів безперервного контролю електричних параметрів внутрішньої ізоляції конденсаторного типу в маслонаповненому енергетичному обладнанні високої напруги. Запропонований вдосконалений метод контролю під робочою напругою і пристрій для його реалізації з використанням сучасної елементної бази. Метод передбачає апаратну і програмну частини.