Розроблення апаратури із вбудованим кишеньковим комп’ютером для безконтактного контролю технічного стану ізоляційного покриття трубопроводів - Мухлинін, С. М. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Описаний двочастотний прилад для надтрасової діагностики трубопроводу з вбудованим кишеньковим комп’ютером, який дозволяє здійснювати обробку вимірюваних сигналів і видавати результати обробки на монітор в зручному для оператора вигляді. В результаті створення апаратури був апробований метод визначення технічного стану ізоляційних покрить за допомогою приладу, що базується на портативному комп’ютері типу PocketPC