Програмний модуль для розрахунку приземних концентрацій викидів сміттєспалювального заводу - Порєв, В. А.; Костира, О. О. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Розроблений автоматизований пристрій для дослідження забруднення атмосфери складовими димових газів заводу сміттєспалювання. Пристрій може бути використаний для прогнозування екологічних ситуацій і управління технологічним процесом для уникнення зон перевищення гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин