МЕТОДИКА І ПРИСТРІЙ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ШВИДКОСТІ КОРОЗІЇ - Стрілецький, Ю. Й. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Розглянуті основні математичні залежності і методика визначення швидкості корозії за допомогою методу лінійного поляризаційного опору. Приведена структурна схема корозиметра, що працює по методу лінійного поляризаційного опору з двома електродами і компенсацією опору електроліту. Описаний алгоритм роботи пристрою