ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТА МЕТОДОЛОГІЯ ФОРМАЛІЗАЦІЇ СТАНІВ КВАЗІСТАЦІОНАРНИХ ОБ’ЄКТІВ - Ширмовська, Н. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Викладена методологія та теоретичні основи, які дозволяють провести детальний аналіз технологічних, інформаційних, евристичних та перехідних станів об’єктів управління, що в свою чергу спрощує діагностику аварійних та передаварійних станів об’єктів