ЗАСТОСУВАННЯ ДИСКРИМІНАНТНИХ І ЛІНІЙНИХ РОЗДІЛЯЮЧИХ ФУНКЦІЙ ДЛЯ ПОБУДОВИ ВИРІШАЛЬНИХ ПРАВИЛ БАГАТОПАРАМЕТРОВОГО КОНТРОЛЮ - Гільова, О. О.; Єременко, В. С. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Описані методи побудови вирішальних правил при багатопараметровій дефектоскопії композиційних матеріалів. Приведені результати порівняльного аналізу правил побудованих, що базуються на дискримінантних функціях та лінійних розділяючих функціях. На основі експериментальних даних показані недоліки і переваги кожного з цих підходів.