ОГЛЯД МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ ВАГОВИХ КОЕФІЦІЄНТІВ ПОКАЗНИКІВ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРОДУКЦІЇ - Бойко, Т. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Здійснено огляд методів визначення вагових коефіцієнтів для оцінювання внеску окремого показника властивостей продукції в інтегральне значення комплексного (узагальненого) показника якості. Вказано на переваги і недоліки описаних методів