ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ОБЛІКУ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ - Микийчук, Б. М.; Яцук, В. О.; Столярчук, П. Г. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Розглянуто особливості побудови та оптимізації структур інформаційно-вимірювальних систем для індивідуального обліку теплової енергії в багатоквартирних будинках