ИССЛЕДОВАНИЕ АКУСТИЧЕСКОГО ТРАКТА ПРИ УЛЬТРАЗВУКОВОМ КОНТРОЛЕ СВАРНЫХ СОЕДИНЕНИЙ ГАЗОТУРБИННЫХ ВАЛОВ - Соколов C. Л. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Приведені результати розрахунку і аналізу акустичного тракту при ультразвуковому контролі швів електроннопроменевого зварювання окремих ділянок газотурбінних валів. Виконано експериментальну перевірку розрахункових даних з використанням роздільно-суміщених п’єзоелектричних перетворювачів, що показало їх задовільну сходимість.